Contact|

 

Oprechtheid, onafhankelijkheid en transparantie. De kernwoorden van een bedrijfsdocumentaire.

Als bedrijf laat je een camerajournalist op onderzoek uitgaan om zijn of haar bevindingen vervolgens in beeld te brengen. 

Het is een kruising tussen een documentaire en een bedrijfsfilm. De echtheid van het format overtuigt uw doelgroep!

 

We hanteren vaste all inn prijzen en geven u de garantie af dat u 100% tevreden zal zijn met het resultaat! Dus wat houdt u nog tegen:-)? 

Bel of e-mail snel voor een vrijblijvende afspraak! Tel: 030 244090 of gwen@jansenjager.nl

 

Een mooi voorbeeld is de bedrijfsdocumentaire die Gwen Jansen maakte voor de Van der Hoeven TBS kliniek. TBS klinieken hebben met veel vooroordelen te maken. Ze zouden puur een vakantieoord zijn voor de veroordeelden. In deze film gaat camerajournaliste Gwen Jansen op onderzoek uit. De film is inmiddels online duizenden keer bekeken en veel meer mensen weten nu hoe het er echt aan toe gaat.

 

 

Ook de Automarkt schakelde JansenJager met camerajournaliste Gwen Jansen in om op onderzoek uit te gaan met de camera in de hand. Zou de Automarkt in Beverwijk wel minstens net zo goed zijn voor de autohandelaren als dat het in Utrecht was? De documentaire bestaat uit twee delen en is ook al duizenden keer bekeken online.

 

 

 

 

Hieronder tref je een voorbeeld aan van een bedrijfsdocumentaire. Het betreft een driedelige bedrijfsdocumentaire in opdracht van BOVAG Autodealers

bestemd voor de autodealers in Nederland ter inspiratie. De film is vertoond op het congres voor duizenden dealers en in aparte informatiebijeenkomsten.

 

 

 

  

 

 

 

 

De stroom puur zendergerichte bedrijfsfilms houdt helaas nog altijd aan. Te perfect, te glad, te geregisseerd. Een gemiste kans want de doelgroep prikt er inmiddels echt doorheen.

Overweeg daarom eens de inzet van een bedrijfsdocumentaire.

JansenJager is er een kei in en toont u keihard aan wat de kracht is van een bedrijfsdocumentaire.

Een gat in de (online) videomarketing.

 

100% TEVREDENHEIDSGARANTIE

VASTE ALL INN PRIJZEN!

 
 

 

 

Terug naar overzicht